Information om ny dataskyddslagstiftning

 

Nya EU-regler om dataskydd, som vanligtvis benämns GDPR, börjar gälla inom EES den 25 maj 2018.

Avsikten med den nya lagstiftningen är att se till att ”personuppgifter” hanteras på ett korrekt sätt, och att de inte används för något annat än berättigade ändamål. Den nya förordningen ersätter personuppgiftslagen (PuL). Gothia Redskap AB informerar på detta vis för att du antingen är eller kanske kommer att bli en kund hos Gothia Redskap AB.

Vi använder bara information om dig som behövs för att kunna ge dig rätt teknisk support beträffande de produkter vi marknadsför och säljer. Den typ av information vi sparar är ditt namn, adress och kontaktuppgifter såsom e-postadress, telefonnummer etc. Viss information kring din verksamhet sparas som tex antal hektar, grödor, jordstruktur etc.  Vi kopplar och sparar din persondata med de Gothiaprodukter som du använder, för att vi ska ge dig bästa tänkbara support. Information kring dig och dina Gothiaprodukter kommer också att användas till utskick från oss där vi informerar om kampanjer, produktuppdateringar eller kommande produktnyheter. Ingen information som kan uppfattas som ”känslig” används eller sparas.

Vi kommer att radera informationen om dig när den blir överflödig och inte längre behövs.  

Om du inte vill att vi spara denna typ av information så vill vi att du meddelar oss antingen via mail: linda@gothiaredskap.se  eller skickar ditt meddelande till nedanstående adress:
Vänliga hälsningar,

Gothia Redskap AB

Tägneby 49

590 33 Fornåsa

Gothia Redskap

Tegneby 49, 591 79 , Fornåsa, SWEDEN

 

Office: +46 (0)13 - 39 32 00
Email: gothia@gothiaredskap.se

Sparepart: +46 (0)13 - 495 75 70
Email: reservdelar@gothiaredskap.se

Support: +46 (0)13 - 495 75 75

 

 

 

 

 

 

 

Copyright © 2021 Gothia Redskap. All Rights Reserved Webmaster: Linda Askling

Search