Svetsare/Montör

Vill du arbeta i ett innovativt företag med många roliga arbetsuppgifter? Då är detta något för dig!
Image
Gothia Redskap är ett familjeägt företag som b.la. utvecklar, tillverkar, marknadsför och säljer lantbruksmaskiner. Lantbruksmaskinen System Cameleon är framtagen för att skapa de bästa möjligheterna för att bedriva ett modernt, och framför allt ett effektivt jordbruk med minimal miljöpåverkan. Vi står nu inför en kraftig expansion och försäljningstillväxt i framförallt Europa och vi behöver bli fler medarbetare i vår produktion. Våra kärnvärden är KUNDNÄRA – FLEXIBLA - INNOVATIVA

Vi erbjuder ett stimulerande arbete med omväxlande arbetsuppgifter. Vi är ett litet företag men med en komplex produkt vilket innebär att du får gå in flera olika roller på företaget. Arbetsuppgifterna är mycket varierande och sträcker sig från att montera ihop våra maskiner från grunden med ramverk, hjul hydraulik, elektronik, slangdragningar, såenheter etc. Vi arbetar i olika monteringsstationer och du kommer lära dig dessa stationer stegvis. Du kommer också att få hjälpa till att svetsa ihop olika modulramar till vår produkt Cameleon. Vi är kollektivavtalsanslutna och arbetar dagtid 07:00-16:00.


Vi söker dig som är ”verkstads allround” vilket ställer höga krav på självständighet och yrkesskicklighet. Du ska ha kunskaper inom svetsning MIG/MAG och erfarenheter av att svetsa i kälfog/stumfog i tjockare plåt. Du kommer att arbeta efter ritningar så du behöver behärska ritningsläsning. Vi arbetar både med homogen och rörtråd. Vi tror du är händig och tycker om att skruva och montera vilket du har arbetslivserfarenhet från. Meriterande är om du har en bakgrund från lantbruk och har lastmaskin- och truckkort.


Utvecklingsmöjligheter finns för rätt person. Har du rätta ambitioner så finns det alltid utrymme att i framtiden arbeta med andra arbetsuppgifter på företaget. Det finns även andra ansvarsområden som kan diskuteras vid en eventuell intervju.


Vår kultur För att trivas och utvecklas hos oss är det viktigt att du har rätt balans mellan att vara en ansvarstagande lagspelare och vara självgående i ditt arbete. Hos oss hjälper alla till, vilket innebär att du kan få möjlighet att arbeta med andra arbetsuppgifter också. Du kommer naturligtvis representera din yrkesroll men det är viktigt att du tycker det är roligt och stimulerande att få hjälpa till med andra frågeställningar också.


För mer information kring Gothia Redskap www.gothiaredskap.se frågor kring tjänsten besvaras av Johan Hedestad (VD) på telefon 013-495 75 76 din ansökan skickar du till rekrytering@gothiaredskap.se Vi rekommenderar att du söker tjänsten omgående då urval sker löpande. Vi har gjort vårt annonseringsval, annonssäljare eller rekryterare undanbedes.

Gothia Redskap

Tegneby 49, 590 33, Fornåsa, SWEDEN

 

Office: +46 (0)13 - 39 32 00
Email: gothia@gothiaredskap.se

Sparepart: +46 (0)13 - 495 75 70
Email: reservdelar@gothiaredskap.se

Support: +46 (0)13 - 495 75 75

     

 

 

Copyright © 2018 Gothia Redskap. All Rights Reserved Webmaster: Linda Askling

Search