Vill du verkligen ha ett varierande arbete? Då söker du denna tjänst!

Verkstadsarbetare med inriktning svets och fordon

Image
Gothia Redskap är ett familjeägt företag som b.la. utvecklar, tillverkar, marknadsför och säljer lantbruksmaskinen System Cameleon. Lantbruksmaskinen är framtagen för att skapa de bästa möjligheterna för att bedriva ett modernt, och framför allt ett effektivt jordbruk med minimal miljöpåverkan. Vi står nu inför en kraftig expansion och försäljningstillväxt i framförallt Europa och vi behöver bli fler medarbetare i vår produktion. Våra kärnvärden är KUNDNÄRA – FLEXIBLA – INNOVATIVA

Arbetsuppgifter
Du kommer att ingå i vad vi kallar Team 1 eller tillverkningsteamet. De förser vårt monteringsteam med färdigbearbetade detaljer som har tex laserskurits, bockats, svetsats och ytbehandlats. Du kommer att läras upp till laseroperatör samt arbeta med svetsning som dina två huvudsakliga arbetsområden. Du kommer även få ansvara för service och underhåll av våra fordon som ett tredje ben i tjänsten.

Din profil
Tjänsten spänner över flera yrkesområden vilket innebär att man kan ha olika tekniska erfarenheter, men vi önskar att du har en fordonsteknisk- eller Industriteknisk utbildning. Du har goda kunskaper i Mig/Mag svetsning samt en gedigen erfarenhet av att ”skruva” med fordon. Har du arbetat med lasermaskiner är det meriterande men ej något krav då vi lär upp dig här. Dina personliga egenskaper väger tungt för att kunna passa in i teamet. Vi hoppas att du är en ärlig, ansvarstagande och strukturerad person.

Vår kultur
För att trivas och utvecklas hos oss är det viktigt att du har rätt balans mellan att vara en ansvarstagande lagspelare och vara självgående i ditt arbete. Hos oss hjälper alla till, vilket innebär att även du kan få möjlighet att medverka på mässor och andra företagsevent. Du kommer naturligtvis representera din yrkesroll men det är viktigt att du tycker det är roligt och stimulerande att få hjälpa till med andra frågeställningar också.

För mer information kring Gothia Redskap www.gothiaredskap.se frågor kring tjänsten besvaras av Johan Hedestad (VD) på telefon 013-495 75 76 din ansökan skickar du till rekrytering@gothiaredskap.se Märk din ansökan med ”Verkstadsarbetare” Vi rekommenderar att du söker tjänsten omgående då urval sker löpande. Vi har gjort vårt annonseringsval, annonssäljare eller rekryterare undanbedes.

Gothia Redskap

Tegneby 49, 590 33, Fornåsa, SWEDEN

 

Office: +46 (0)13 - 39 32 00
Email: gothia@gothiaredskap.se

Sparepart: +46 (0)13 - 495 75 70
Email: reservdelar@gothiaredskap.se

Support: +46 (0)13 - 495 75 75

     

 

 

Copyright © 2018 Gothia Redskap. All Rights Reserved Webmaster: Linda Askling

Search